sunnuntai 26. helmikuuta 2012

One weekend winter

Moi, täällä ollaan taas blogilangoilla! Reilun viikon aikana oli sen verran aktiviteettia, että pikkuinen blogiloma oli väistämätön. Mutta ei hätää; luvassa on juttua kaikesta mitä tässä välillä on ehtinyt tapahtua :) Mennään siis hieman ajassa taaksepäin.

Viikko sitten vietin yhden viikonlopun mittaista talvea Suomessa: ihastelin illan kaunista Helsinkiä parhaassa seurassa, kävin pikavisiitillä aina niin kotoisessa Lahdessa kuulemassa ei niin kivoja ylläreitä oppariohjaajalta (deadline aikaistui kaksi viikkoa ohjaajan loman takia, tattis!), vietin leppoisia teehetkiä parhaassa seurassa, saunoin, kirjoittelin opparia pullantuoksuisessa keittiössä ja ennenkaikkea katselin ei vielä niin wanhan pikkusiskon parkettitaiturointia.






Oma kamera oli koko vkl laukussa, joten kuvista kiitosta siskolle ja rajauksesta päätellen iskälle, joka otti alimmaisen kuva. Meidän prinsessa oli niiiiin nättinä <3 Siskoilla oli selvästi sovittu joku pinkki pukukoodi, joka taisi kadota jossain Suomi-Saksa välillä kun ei minulle asti ennättänyt :) 


Viikonloppu kotona oli oikein tervetullut breikki työ-oppari tasapainoiluun. Ja kyllä suomalaisen pitää kerran talvessa lunta nähdä vaikka vähän kotimatkaa takaisin Saksaan jouduttiin lumimyrskyn takia jännittämään. Onneksi ehdin juuri myterin alta pois. Ensi kerran kotimaan kamaralle on tarkoitus tulla pääsiäiseksi mutta sitä ennen pitäisi tosiaan kirjoittaa yksi opinnäytetyö pois kuljeksimasta. Voih maaliskuu, älä tule ihan vielä!

2 kommenttia:

  1. Toi laatu on paska kaiken sen siirtelyn takia. Kun nää tuli naamakirjan, joka raiskaa kaikesta laadun pois, on myös muu jälki sen näköstä. S-postiin nää ei ois mahtunu, joten tikku messiin ens kerral :)

    VastaaPoista
  2. Mihen ihmeeseen se laatu siitä matkalla häviää? Muutama kerros haihtuu johonkin bitti avaruuteen :D Luulis et kuva on kuva aina.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)