tiistai 28. helmikuuta 2012

Moonwalk

Siellä kotoisessa Suomessa taitavat vielä jotkut onnekkaat nautiskella hiihtolomasta. Ottakaa kaikki ilo irti vapaista! Viime viikolla myös tänne Düsseldorfiin lennähti  eräs lomalainen kun pikkusisko suuntasi kaupunkiin. Tuli taas lentokenttä tutuksi, sillä siskon kone oli kaksi tuntia myöhässä. Koomista sinänsä kun lento ei edes kestä paljoa kauempaa kuin sen kaksi tuntia. Anyway, sen verran myöhäiseen siskon saapuminen meni, että keskiviikko ilta sujui rauhallisissa merkeissä aikaerosta toipumiseen. Torstaina söimme töiden jälkeen vatsat täyteen tortilloja ja suuntasimme kävelylle D-dorfin hämärtyvään iltaan.




Keskustan lenkkipuistossa on super hohtavat penkit, jotka näkyy varmasti Kölniin saakka. Ihan kivoja maamerkkejä tosi, hohtoa on helppo seurata niin ei pääse eksymään. Ottavat muuten silmään jopa tuosta kuvasta. Hui!



Täälläpäin Saksaa on kovin harrastettu rakentamista kivestä: taloja, tunneleita, siltoja, aitoja ja muureja. Nuo kaikki kivipinnat ovat varsin oivallisia alustoja graffiteille ja kaiken maailman töherryksille. Niitä näkee täällä  tosi paljon. 


Oltiin kyllä sen verran kaupunkilaisia lenkkeilijöitä, että hypättiin vanhassa kaupungissa ratikkaan ja ajeltiin suoraan kotiovelle. Iltalenkit keskellä viikkoa antaa kummasti kyllä lisää virtaa. Ämpärillinen teetä nassuun ulkoilun jälkeen ja kyllä tulee uni kivasti.

Lenkkeilystä tuli mieleen, että kehittelin tässä vähän aikaa sitten uuden treeni/punttiohjelman tai oikeastaan toteutustavan. Sen nimi on Kiristä Irvistä Täristä. Tarvitsin hieman lisäpotkua treenailuun ja tuntui, että ohjelmasta saa tarpeeksi irti. Toisin sanoen paikat eivät olleet kipeinä seuraavana päivänä :) Treenin pitää tuntua! Nyt sitten laitoin ohjelmaan huomattavasti lisää painoja: kiristä. Sarjat tehdään väsymiseen asti eikä vain ennalta määrättyjä määriä: irvistä. Ja loppuun aina muutamat tosi hitaat kidutus sarjat: täristä. Lisäilin liikkeitä myös vapailla painoilla touhuttavaksi: vanhaa kunnon kyykkyä ja sellaista. Sykkeet ovat ainakin nousseet huomattavasti ja portaiden kävely treenin jälkeen on ollut tuskaa. Jo on kumma jos ei tätä myötä senttejä kropasta häviä. 


P.S Tuhat kiloa terveisiä, halauksia ja lämpimiä ajatuksia Lahden kotikulmille :)  Ihana yllätys odotti eilen postilaatikossa. Suuren suuri kiitos, kohta nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)