sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Biker and pink

Sunnuntai huomenta kaikille! Lupasin esitellä Centro ostoksiani, joten täältä tulee. Kovinkaan monen pussukan kanssa ei (onneksi) kotiin tultu mutta sitäkin mieluisampia löytöjä tuli tehtyä. Muutaman vuoden metsästämisen jälkeen löysin vihdoin täydellisen mustan nahkatakin. Jee! Jopa maailman nahkaa vastustavin pikkusiskoni lupasi adoptoida takin jos siihen joskus kyllästyn. Rasti seinään.


 


Vaaleanpunainen pitsihame löytyi myös Centro reissulta ja vielä kaiken kukkuraksi alennustangolta. Kauhesti tykkään  hameestakin; miljoona eri asu yhdistelmää olen jo kevään ja kesän varalle ehtinyt suunnitella.  Ihan parasta muuten kun hintalapussa oleva luku tipahtaa vielä kassalla puoleen jo alennetusta hinnasta. Tuuri oli tosiaan matkassa viime vkl.


Nahkatakki-pitsihame yhdistelmä kuvaa aika hyvin muuten pukeutumisideologiaani ylipäänsä. Kaikki vaaleanpunainen, punainen, yltiö söpöilevä ja rimpsuinen on ihanaa mutta myös nahka, niitit ja hapsut uppoavat hyvin tehokkaasti. Tänä keväänä olin vakavasti päättänyt hommata jonkun siistin bleiserin mutta ei, sellainen tärkeilevä preppy tönkkistyyli vaan ei ole ollenkaan minun juttu, ainakaan vapaa-ajalla.  

Sellaista höpöhöpö höpinään tänään. Mitäs tykkäätte takista ja hameesta? Nyt on aika palata opparin pariin. Eilen pidin täysin vapaapäivän koko roskasta ja siivosin kämpän lattiasta kattoon sen sijaan. Täytyy siis palata aherruksen pariin. Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Nauttikaa, täällä ei aurinkoa ole pahemmin näkynyt.

9 kommenttia:

  1. Ei hassumpia tamineita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Tamine on kyllä hieno sana muuten!

      Poista
  2. Ihana takki!! haluu kans! ja supersöpö toi mekkoki. mäki haluan löytää jotain puolihintasia. Tai ylipäänsä haluisin pystyy pitää jo tollasia vaatteita enkä kymmentä kerrosta villapaitaa ja toppatakkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, halvat löydöt on aina kivoja :) Täällä tuntuu olevan koko ajan jotkut alennusmyynnit menossa. Kumma maa! Vähän oli ehkä feikattu kuva, kyllä täällä vielä välillä on myssy ja kaulahuivi ihan tarpeen.

      Poista
    2. Ihana maa, aina alet käynnissä <3 Taidan kävellä sinne, rimpauttelen vaiks Dortmundin kohal ni kerkeet laittaa kaffen tippumaan.

      Poista
    3. Vähän kukkarolle vaarallinen maa :D Kävin juuri näyteikkuna kävelyllä töiden jälkeen, aah mitä ihanuuksia siellä on taas. Juu soittele siinä jossain ni mä kaivan sumppikeittimen kaapin päältä. Turhaan tosin kierrät sieltä kautta, koita osua Duisburgiin niin pääset nopeemmin :D

      Poista
    4. Mäki voin pienen kävelylenkin heittää sinne Düsikseen.

      Poista
  3. Päältä niin pitsistä ja vaaleempunasta mutta sisältä sittekki nahkaa ja niittiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tooooosi ihana analyysi :) Mä en ehkä halua tietään kaikkia kaksimielisyyksiä joita sen takana piilee. Kiitos kuitenkin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)