perjantai 2. maaliskuuta 2012

Shopping in Centro

Kaupunkilomailuun kuuluu meidän perheessä tärkeänä osana shoppailu, joten viime lauantaina napattiin aamupala croisantit leipomosta ja suunnattiin siskon kanssa naapurikaupunkiin Oberhauseniin ja ostoskeskus Centroon. Junamatka tuonne Euroopan toiseksi? suurimpaan ostosparatiisiin kestää reilut puoli tuntia ja monen monta kertaa olen lähtöä sinne suunnitellut. Nyt oppaana oli kokenut Centro shoppailija, joten turistin oli turvallista lähteä. Niin no, vaan kerran jouduttiin soittamaan konsultaatiopuhelu Suomeen. 






Siis se paikka oli aivan jäätävän iso. Aika monessa Euroopan kaupungissa on tullut kauppakeskuksia koluttua mutta kyllä täällä tosiaan aikaa sai kummasti kulumaan. Palmun katveessa jääkahvia hörppiessä: ihan kuin olisi etelän lomalla ollut :) Viiden kuukauden jälkeen oli muuten ehkä jo aika tehdä Starbucks visiitti. Kummasti sekin kahvila menettää hohtonsa sitten kun lähin sijaitsee kilometrin päässä.







Siitä itse shoppailu puolesta piti tällä kertaa huolen enemmänkin sisko, jonka tosiaan piti viedä täältä jo minun talvivaatteita Suomeen. Melkein kävi toisinpäin :) Ihan ilman ostoskasseja ei kuitenkaan tarvinnut myöskään allekirjoittaneen Centrosta poistua, ylläri ylläri ja ihan mahtavia löytäjä tarttui mukaan. Niistä lisää sitten toisella kertaa. 

Pitkä viikko jälleen takana ja ihanaa kun on perjantai. Päivät ovat olleet aika ympäri pyöreitä kun olen jäänyt vielä neljän jälkeen toimistolle kirjoittamaan opparia. Maanantaina muutettiin uuteen toimistoon ja sekin vei hieman mehuja kun piti sinkoilla kahden kerroksen välillä. Alkaa olla mimmistä puhti pois. Viikonloppuna täytyy vielä ahertaa teoriaosuus kuntoon mutta onneksi huomis illaksi on suunnitelmissa hieman tyttöjen iltaa. Nyt taidan hipsiä hakemaan sushia. Mahtia Salppurin kisaviikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)