maanantai 26. maaliskuuta 2012

Maanantai

Sinne se nyt meni. Opparin ensimmäinen versio kommentoitavaksi.Viikonloppuna iski ihan täydellinen jumitus ja  ihan niin valmiina työ ei sitten lopulta lähtenyt kuin olisin halunnut. Lopun yhteenveto ja miljoona pikkuasiaa uupuu vielä. Ei siis ole mikään voittajafiilis mutta onneksi viralliseen deadlineen on "vielä" kaksi viikkoa aikaa. Suomessa jatketaan sitten ja pakertaminen Saksassa on nyt ohi. Sen kunniaksi annoin itselleni luvan ottaa käyttöön viime viikolla saapuneen opparimotivaattori laukun. Se on aika kiva :)




 

Tänään on niin ollut maanantai.  Heräsin aamulla kellon soidessa aivan umpiunesta ja ihan pihalla maailman menosta. Piti hetken oikein miettiä, että missäs sitä nyt oikein ollaan :) Aamutoimiinkin meni normaalia enemmän aikaa kun meille tuli asiakkaita vierailulle Suomesta ja piti oikein katsoa kaksi kertaa peiliin ennen lähtöä. Töistä kotiin kävelessä kaksi naista pysäytti minut kadulla ja rupesivat kovin kyselemään, että miten olen saanut hiuksiini "näin täydellisen vaalean sävyn ja kiillon". Hieman punastellen kerroin sitten uteliaille omasta mielestäni ihan tavallisesta keltaisesta tukastani:  kampaajaa nämä kutrit eivät ole nähneet toviin (äiti eivätkä tule näkemään) ja värikin taitaa olla lähinnä hyvien geenien ansiota vaikka pari kuukautta sitten kaverin kanssa vähän kokeiltiin kotivärejä. Naiset olivat kovin hämmästyneitä ja minua lähinnä nauratti :) Okei nää kuvat kyllä vähän vääristää väriä.



 Nyt odottelen  parhailaan talonmiestä, jonka on tarkoitus vihdoin korjata oveni lukko. Lukkohan hajosi jo lähes kaksi kuukautta sitten ja useampaan kertaan on korjausaika sovittu. Hiljasta on ollut.  Noh, tänäänkin sovittu aika oli klo 17.00 ja nyt kello on tasan kuusi eikä ketään näy. Tämä on kyllä yksi asia, jota ei tule ikävä: ihmiset puheisiin ei voi koskaan täysin luottaa. Todella raivostuttavaa kun sovitusta ei pidetä kiinni eikä edes ilmoiteta mitään. Suomessa tällainen touhu ei vetele ollenkaan. 

Viimeistä viedään, vauhdikas viikko taas edessä. Ennen perjantaita olisi tarkoitus saada pakattua, siivottua ja osa tavaroista lähetettyä. Sitten vkl laatuaikaa ja turisteilua super söpisten neitien seurassa :) Viikko aikaa nauttia ihanasta Düsseldorfista. Terkkuja vaan äiti ja isi, täältä tulee aika väsynyt neiti kotiin! Nyt on muuten klo 18.22 ja hiljasta on...

p.s. Miltäs näyttää pienempi fontti? Jääkö vai eikö?

6 kommenttia:

  1. Komppaan Mayta!! Meinasin ihan samaa kommentoida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Kovin tunsin oloni kyllä kotoisaksi mehujää väreissä :)

      Poista
  2. Just naureskelin tossa yks päivä vaatehuonetta siivotessa, kuinka mun kaappiin on ajautunu erinäisten kouluprojektejen takia mm. ypf-laukku, lts-mekko ja horokorot :D. Ja sama muitten tyttöjen kanssa, oikeen silmää miellyttävän kiva asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah ihan on oikeat motivaattorit meillä hommissa. Hitsi mä en millään saa päähäni, että mihin projektiin noi korot liitty? Sellaisia hämäriä muistikuvia on kyllä :D Ja voih on suuri kunnia miellyttää silmäänne!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)