keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Running errands

Tänään on ollut varsinainen hurlumhei päivä ja kellon ympäri on oltu taas liikkeellä.   Aamusta suuntasin ensimmäisenä kaupungintalolle kertomaan, että lähtö kohta koittaa. Nyyh eivät ne kauheasti koittaneet vakuutella jäämään; yksi nimmari paperiin ja kiitos hei. Töissä oli myös jos jonkunlaista hässäkkää ja puhelimet pirisivät kiitettävästi kaikki yhtä aikaa. Töiden jälkeen kävin pyörähtämässä kaupungilla kosmetiikkaa shoppailemassa ja voih dm:ää, tuota kosmetiikkafriikin taivasta tulee kyllä ikävä. Viime yönä alkanut Operaatio pakkaaminen on myös tänään jatkunut ja toinen koneellinen pyykkiä on parhaillaan pyörimässä. Huomenna toivottavasti saan osan tavaroista lähetettyä kohti kotia.



Kaupungilta kotiuduttua kävelin vielä uudestaan  töihin hakemaan pahvilaatikkoa kun pakettikioskissa ei ollutkaan niitä myynnissä. Kilometrejä on tänään kertynyt kiitettävästi ja jossain kohtaa ihmettelin pientä orastavaa päänsärkyä kunnes tajusin, että kahdentoista tunnin aikana tuli syötyä vain kaksi croisanttia ja vesipullokin unohtui matkasta. Ei näin; kiireessä syöminen unohtui eikä ruoka oikein nyt maistukaan.  Kuvailin muuten taas vähän puita. Ne on vaan niin hurjan kauniita nyt :) 



 


 Nyt täytyy hipsiä kellariin hakemaan pyykit koneesta ja pikkuhiljaa kellahtaa sängyn tai siis sohvan pohjalle nukkumaan. Kuusi kuukautta kovalla nahkasohvalla ja oi miten odotankaan sitä pehmoista sänkyä siellä kotona :)

4 kommenttia:

  1. Meillä on noita puita saksan kotona pihassa. Koti-ikävä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin koittaa jos pari mahtuis tonne laukkuun. On niin kovin tyhjää ja sillai. Otetaan sitten käsimatkatavaroihin ni on taas tullimiehillä kivaa :D

      Poista
  2. Siis ihanan keväistä!! <3 en kestä. ja noi puut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevättä on tosiaan jo kovin rinnassa :) Onneks alkuviikoks on luvattu vähän viileämpää niin ei sitten ole niin vaikea täältä lähteä!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)