maanantai 11. kesäkuuta 2012

Taidelauantai

Kiitos MaY sain siskon kameralla räpsimiäni kuvia itselleni, joten palataan vielä hetkeksi lauantaihin ja taidetunnelmiin. Päivällä tutustuimme siis taiteilijan kesänäyttelyyn ja samassa pihapiirissä olevaan ateljeehen, jossa oli näytillä myös taiteilijan käyttämiä avajaispukuja. Näyttelyn taulutkin oli oikein kivoja mutta ennen kaikkea ihastuin täysin toisessa kuvassa näkyvään kohokuvioiseen pinkkiin tapettiin :) Samassa huoneessa oli myös maailman ihanin pinkki sohva, johon rakastuin palavasti jo viime kesänä. Dämed olisi pitänyt kuvata sekin.
 
 





Molemmat pikkusiskoni ovat kesän töissä taiteilijalla, joten senkin takia lähdimme
itä-Suomea valloittamaan. Siskojaan kun ei voi koskaan nähdä liikaa :) Varsinkin kun sattuvat olemaan näin hurjan kauniita! Ja kesällä varsinkin ulkona otetuista kuvista tulee mukavan värikkäitä.


Eilen illalla taideteema tosiaan jatkui kun kävimme tädin kanssa katsomassa Suomen kansallisbaletin kesäkiertuetta. Reilun tunnin esitys oli mahtava sekoitus vanhoja ikivihreitä (super kauniita) klassikoita  ja modernimpia teoksia mm. Chisun ja Jukkapojan tahtiin. Ja Minna Tervamäen Joutsenlampi pätkä sai kyllä todellakin sanattomaksi ja kylmät väreet hiipimään selkärangassa. Se oli aivan uskomatonta. Syksyllä kansallisoopperassa pyörii Romeo ja Julia, joten täytyy varmaan koittaa suostutella äiti ja iskä mukaan balettiin :) Mukavaa viikonjatkoa!


2 kommenttia:

  1. Mäki voin lähteä balettiin... :)

    VastaaPoista
  2. Romeo ja Julia pyörii elokuussa viiden näytöksen verran niin saatais opiskelija-alennukset :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)