maanantai 18. kesäkuuta 2012

Last Friday night

Uusi viikko on jälleen pyörähtänyt käyntiin. Eilen mittariin kolahti vuosi lisää ja kauhea ikäkriisi on pikkuhiljaa hiipinyt päälle. Oli kyllä outo päivä kaiken kaikkiaan, kaikista tekstareista ja viesteistä huolimatta synttäripäivä ei tuntunut yhtään miltään. Ehkä se kuitenkin vaatii sitä, että edes kerran kuulee jonkun toivottavan ihan ääneenkin tai jopa face-to-face ”hyvää synttäriä”.

Onneksi viikonloppu oli kuitenkin sitäkin aurinkoinen ja hyvin juhlien täyteinen. Perjantaina singahdin heti töistä päästyäni kohti rautatieasemaa ja suunnaksi Helsinki. Ihanainen ystäväiseni Funny sai virallisesti opiskelunsa päätökseen ja juhlistimme urakan päättymistä hyvän ruoan, juoman ja seuran merkeissä. Kuvia ei illasta montaa kertynyt, kun oikein on hauskaa, niin kameratkin unohtuvat. Funny kuitenkin nappasi muutaman kuvan ennen kuin lähdimme valloittamaan Helsingin yöelämää. 


Kaiken ulkomailla vietetyn ajan aikana olin jo päässyt unohtamaan miten erilaisiksi suomalaiset miehet muuttuvat kun ottavat hieman enemmän alkoholia. Jännästi alkaa small talk  sujumaan ihan eri tavalla ja kaikenlaisia yrityksiä sitä tuli taas kuultua illan aikana :) Onneksi meno täällä pohjolassa ei olen vielä niin aggresiivista kuin tuolla etelämpänä ja saa olla rauhassa jos niin haluaa.

Liikkeellä oli myös paljon mukavaa porukkaa ja viihdyimme baarissa harvinaisen pitkään, jopa pilkkuun asti. Kotimatkalla ihmettelin kovasti hurjan pitkiä taksijonona ja sitä miten paljon ihmisiä oli liikkeellä. Hyvin hämmentävää! Ja voih miten neljän aikaa aamuyöstä on niin valoisaa :)  Suomen yötön yö on kyllä jotain kovin kaunista ja ainutlaatuista.

2 kommenttia:

  1. Suomen kesä on kaunista ja yöttömät yöt ihan parhaita! Agree <3 Älä kriiseile, voit aina lohduttautua sillä et oon sua vanhempi ja siten myös ryppysempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah mä luulen, että toi kaksi viikkoa ei kovin ratkaisevasti vaikuta ryppyjen määrään. Kiitos kuitenkin ajatuksesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)