maanantai 11. kesäkuuta 2012

Järvien Suomessa

Lauantaina lähdimme jo kukonlaulun aikaan kohti Itä-Suomea, jonne meidät oli kutsuttu juhlimaan erään taiteilijan 20-juhlavuotta sekä kesänäyttelyn avajaisia. Päivän ohjelma alkoi hotelliin kirjautumisen ja vaatteiden vaihdon jälkeen taiteilijan vastaanotolla ja taidenäyttelyyn tutustumisella. Illalla luvassa oli sitten varsinaista juhlahumua. Oman kameran kaivoin laukusta tasan kerran kun piti päästä ikuistamaan hurjan kaunis iltahämyinen Saimaa. Siskon kameralla tuli kuitenkin räpsittyä kuvia enemmänkin eli katsotaan jos jossain kohtaa saisin niitä käsiini.

 

 

Ennen lauantain juhlallisuuksia päänvaivaa aiheuttivat kuinkas muutenkaan kuin vaatteet. Normaalien kesäjuhlien sijaan kun nyt tarvittiinkin kaksi settiä: toinen päivälle ja toinen iltaan. Eli tuplasti mietittävää. Noh loppujen lopuksi mitään uutta ei tarvinnut hommata ja vaatteiden valinta sujui yllättävän kivuttomasti. Illaksi päälle päätyi varsinainen alennusbongausten sikermä, jälkikäteen laskeskelin koko asun maksaneen aikalailla tasan 50 euroa jos ei kenkiä oteta laskuun. Ei ollenkaan pöllömmin, tykkäsin oranssista väripilkustani hurjasti :)



Iltajuhlaan valmistautuessa kävi tietysti perinteisesti: pikkusiskot saivat hiuksiinsa nutturat ja koristeet, isosiskolle jäi aikaa omiin hiuksiin öööö ponnarin verran. Ai niin jos viimeksi valittelin hyttysiä täällä etelässä niin voi kiesus niitä oli paljon tuossa rannalla. Pienet itikat eivät kuitenkaan häirinneet(kauheasti) meidän järvifiilistelyä. Noissa maisemissa on kyllä oikeasti "kappale kauneinta Suomea". Vettä ja pieniä vihreitä saaria silmänkantamattomiin.





Pieni viikonloppuloma teki kyllä hyvää rankan työviikon jälkeen vaikka kovasti väsyttikin. Kaikki juhlallisuudet olivat oikein mukavia, etenkin illalla esiintyneiden oopperalaulajien esityksistä tykkäsin kovasti. Tästä on hyvä aloittaa uusi työviikko! Aurinkoa kaikille :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)