perjantai 8. kesäkuuta 2012

Something old, something new

Minulla on hieman kaksijakoinen suhtautuminen vanhaan tavaraan. Olen tässä asiassa tullut isääni eikä minuun ei ole ollenkaan iskenyt kirpputorivillitys. En oikein osaa käydä kirppareilla enkä ainakaan etsiä niistä vaatteita. Koruja ja sen sellaista tilpehööriä voin katsellakin. Eri asia on sitten sukulaisten ja äidin vaatekaapit, joista sen sijaan on ihan kiva tehdä löytöjä. Päivän kuvissa valkoinen paita on äidin vanha ja "clutch" sampo pankin vanha asiakirjasalkku, jonka nappasin tädin tarpeettomien kasasta.  


Osastoa uusi, edustavat kaulakoru sekä pöksyt. Lähdin eilen työpäivän jälkeen kaupunkiin metsästämään siistejä työpaitoja ja sovitettuani noin miljoonaa yksilöä tulin kotiin housujen kanssa. Hups. Mutta oikeastaan nuo mustat pöksyt ratkaisivat työpukeutumisongelmani eikä niitä paitoja nyt ainakaan toistaiseksi tarvita. Tuota ihanaa karkkikorua sen sijaan katselin jo Saksassa mutta suolainen hinta sai pitämään näpit erossa kaunokaisesta. Nyt hintalapussa oli punainen aletarra 5 €. Jes koru lähti kotiin :)



Olin muuten tuossa ulkona ehkä viisi minuuttia ja oli miljoona hyttystä kimpussa. Arg niitä on paljon. Nilkat on nätisti paukamilla, joten taitaa olla maximekkojen kesä tänä vuonna :) Ja miten hyttyset aina alkavat inisemään korvan juuressa juuri kun olet nukahtamassa? Oletteko koskaan pohtineet asiaa?


Bloggailu on ollut taas hieman hiljaisempaa kun uusi työ pistää vielä kovasti väsyttämään eikä kahdeksan tunnin koneella istumisen jälkeen näytön edessä hengailu ole oikein innostanut. Työ on ollut hurjan mielenkiintoista ja monipuolista. Monenlaisia hommia pääsen tekemään ja kahta samanlaista päivää ei ole ollut :) Rankkaa tosin on kun kaikki on vielä uutta. Arki-illat on mennyt kaavalla kotiin ruokaa päikkärit iltapala ja nukkumaan. Nyt viikonlopuksi suunta on itä-Suomeen Punkaharjulle taidenäyttelyn avajaisiin ja sitten maanantaina balettia. Kovin kultturella päiviä siis edessä :) Hyvää viikonloppua kaikille!

P.s. Olen ilmeisesti säätänyt kameran asetuksia ja kuvat ovat tavallista suurempia. Juu vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)