keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Stylish lady- Nicole Richie

Jos saisin omakseni ihan kenen tahansa vaatekaapin, niin valinta olisi super helppo. Nicole Richien kaapisto, kiitos! Rouvan über naisellisesta tyylistä on helppo hakea inspiraatiota, sillä se on mahtava sekoitus kaikkea mikä omaakin silmää miellyttää. Printtikuoseja, boheemeja koruja, nahkaa ja hulmuavia helmoja. Kaikki näyttää kuitenkin harkitulta ja tyylikkäältä yhdessä. Simppeleitä juttuja kiinnostavilla yksityiskohdilla. Me likey :)


Niin ja tuollaisen liukuvärjätyn hippitukan voisin ottaa myös samassa paketissa :) Se näyttää älyttömän kivalta etenkin tuossa kuvassa keltaisen mekon kanssa. Jopa allekirjoittaneen hiirenhäntä voisi saada hieman volyymiä monisävyisellä värjäyksellä. 


Itsellä pukeutumisinto menee ja tulee kyllä aivan kausittain. Välillä kaapista ei löydy päälle mitään kivaa eikä pahemmin kiinnosta kokonaisuuksia miettiä. Näihin hiljaisempiin kausiin olen keksinyt helpotuksen "helpoista" perusvaatteista, jotka voi heittää päälle, kuoruttaa parilla näyttävällä asusteella ja that's it. Jännästi näihin mulla-ei-oo-mitään-vaatteita- kausiin liittyy olennaisena osana kiire. Pukeutuminen ja kiire ovat erittäin huono yhdistelmä, eikä sovi minulle ollenkaan :)

Sitten välillä taas on aktiivisempaa, luovempaa ja jokaisen vaatteen ympärille tulee keksittyä monen monta erilaista yhdistelmää. Silloin tulee myös selailtua inspiraatiokuvia ja pohdiskeltua oman vaatekaapin sisältöä tarkemmin. Parhaillaan eletään ehkä enemmänkin luovempaa kautta. Töihin mennään perusvaatteissa mutta vapaa-ajalla sitä vähän tarkemmalla silmällä katsoo mitä päälleen laittaa.

Onko muilla samanlaisia aaltoilu fiiliksiä?

Kaikki kuvat people.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)