perjantai 17. elokuuta 2012

Häätunnelmia

Palataan hetkeksi vielä viime viikkoon, joka kuljeskeltiin enemmän tai vähemmän häähumussa :) Hyvä ystäväni oli nimittäin saanut kunniatehtävän toimia kaasona ja minä lupauduin lähtemään aveciksi (kampaajaksi, meikkaajaksi,terapeutiksi ja oikeaksi kädeksi) hääjuhlaan. Kaikenlaista suunnittelua ennen juhlaa tosiaan riitti ja minä hääräilin apuna parhaani mukaan. 

Lauantaiaamu alkoi lahjan paketoinnilla (vietiin puu) sekä kampaus- ja meikkausessiolla. Kaikki onnistui aikalailla suunnitelmien mukaan. Tosin onnistuttiin hajottamaan neljä paria sukkahousuja ennen kuin oli edes päästy ulos ovesta . Ja tumpelo meikkaja tiputti mustaa ripsiliimaa kaason punaiselle mekolle. Kukkakoriste onneksi pelasti tilanteen.





Itse vihkiminen kesti noin 20 minuuttia ja sen jälkeen siirryttiin juhlapaikalle. Syötiin, juotiin, leikittiin ja tansittiin. Perinteisen kaavan mukaan :) Ruoka oli hyvää ja morsian kaunis, näytti ihan Lumikilta. Tykkäsin kovasti myös pinkistä teemaväristä, yllättäen! Ystäväni keksi muuten näppärän hääaiheisen juomapelin lahjapöytää tutkaillessamme. Aina kun onnittelukortissa oli ällösöpö runo niin piti ottaa hörppy.

 






Päivä oli oikein mukava, tosin hyvin viileä. Kisakatsomo olisi pitänyt vaan etukäteen jo järjestää, sillä jäi kriittiset suomalaissuoritukset näkemättä. Onneksi sisko ja iskä päivittivät tuloksia tehokkaasti niin pysyttiin kartalla keihäsfinaalista. Illalla päästiin muuten vielä hääautoonkin kun mentiin morsiusparin kyydissä jatkoille. Mahtoikohan olla ensimmäinen ja viimeinen kerta tuommoisessa kyydissä.

Sellainen oli viime lauantai ja tulevaksi viikonlopuksi on etelän reissua tiedossa.  Tänään suuntana Helsinki (see you soon Funnysein!) ja lauantaina  jatketaan sitten tyttöjen reissulle Tallinnaan.  Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. See you soon! Oon siivonnu ahkerasti :) Vielä pitää imuroida illalla.... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kun sain piipahtaa, oli oikein rattoisa ilta :) Kohta nähdään taas!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)