torstai 23. elokuuta 2012

Hapsusiivet

Yksi Tallinnan reissun parhaista ostoksista oli Zaran valkoinen t-paita hapsuilla. Kengissä, laukuissa, hameissa, mekoissa, you name it, tykkään hapsuista ihan älyttömästi. Kaikkialla. T-paita ei varsinaisesti ollut ostoslistallani mutta ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kun tämän ihanuuden  alennustangosta bongasin. Eilen laitoin myös ensimmäistä kertaa myöskin alesta löytyneet vahapintaiset pöksyt jalkaan kun lähdin pyörähtämään kaupungille. Tykkään niistä tooosi paljon. Nahkahousuista haaveilen kyllä edelleen ja nämä saavat toimia korvikkeena siihen asti kunnes Lederhosenit löydän. Tai oikeastaan mustat nahkashortsit olisi kaikkein kivoimmat. 



 


  
Mitäs tykkäätte siivistä? Veikkaan valkoisen paidan eksyvän päälle kerran jos toisenkin lähitulevaisuudessa :) Periaatteessa en ole ollenkaan mustavalkoinen ihminen mutta nuo hapsut ja punaiset huulet tekee setistä vähän enemmän Summermaisen. Kultaisten yksityiskohtien lisäksi halusin muuten tuossa viimeisessä kuvassa lähinnä esitellä kynsiäni, jotka ensimmäistä kertaa ikinä näyttävät suht pitkiltä ja hyväkuntoisilta :) Kiitos lentopallottomuus ja ystäväni geelilakat.  

Nyt ei kerkiä bloggailemaan enempää kun telkkarista tulee Notting Hill ja sehän on pakko katsoa sadannen kerran. Niiiin ihana! Elokuvan viimeinen kohtaus puistossa on ehkä yksi maailman hellyyttävimmistä. Saatan nyyhkiä vähän joka kerta. Olen perinyt Hugh Grant in ihQ- geenit äidiltäni :)  Aurinkoista perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)